2 augustus Kerkdienst in het Mallegat

I.v.m. de sluiting van Het Baken i.v.m. de zomervakantie komen wij tijdelijk samen in het clubhuis van Scouting Koog-Zaandijk. Het clubhuis bevind zich op het eilandje tussen Westerkoog en Westerwatering, Zuiderzoom 84 1541 NZ Koog a/d Zaan.

Doordat de zaal ruim is kunnen we goed samen komen en afstand van elkaar houden. Vanaf 1 juli is het officieel niet meer nodig om te reserveren (voor groepen onder de 100 personen). Iedereen kan dus weer, zonder vooraf aan te geven naar de dienst komen. Wel moeten contactgegevens overlegt worden. Bij de ingang moet u uw handen desinfecteren. Eventuele jassen worden mee de kerkzaal ingenomen. We houden 1,5 meter afstand. Mensen uit hetzelfde huishouden mogen wel bij elkaar zitten.

Na afloop wordt er koffie geserveerd. Dit wordt rond gebracht zodat er zo weinig mogelijk gelopen wordt in de zaal. We adviseren mensen die naar huis gaan om door de zijingang te vertrekken. Zo is er zo min mogelijk verkeer in de gang.

De dienst wordt ook uitgezonden in de facebookgroep van Kerk in Westerwatering. U kunt zich hiervoor aanmelden via kerkinwesterwatering@gmail.com

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *