21 april 2019 Feestelijke Paasviering

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 21 april 2019 een feestelijke Paasviering. Het is een kerkdienst die geheel in het teken staat van de opstanding van Jezus.  Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam.

Op zondag 21 april gaat even voor 10.00 uur de deur open en is iedereen welkom voor koffie, thee, limonade en iets lekkers. Rond 10.15 start de viering. We vieren Pasen met jong en oud door middel van een afwisselde programma met o.a. zang, muziek, een kindermoment en een korte overdenking. Na de dienst wordt er een eenvoudige lunch geserveerd. Onder het genot van deze maaltijd is er gelegenheid om met elkaar kennis te maken en samen een gezellige tijd te hebben. Mensen die slecht te been zijn kunnen op verzoek gebruikmaken van een taxiservice.

De kerkdienst wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 10.00 uur en om ongeveer 12.00 uur is het afgelopen. De viering is  gratis toegankelijk en aanmelden is niet noodzakelijk.  Voor meer informatie  kunt u mailen naar kerkinwesterwatering@gmail.com.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *