23 juni Kidzark: We bouwen een kerk

Kidzark in Westerwatering

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 23 juni 2019 weer Kidzark. KIDZARK is een gratis, creatief  programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam

Op zondag 23 juni gaat om 15.00 uur de deur open en kunnen de kinderen zich registreren. Deze maand is het thema:  We bouwen een kerk! Rond dit thema is zijn er diverse activiteiten te doen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen iets lekkers maken voor de hele groep. Wat er deze maand gemaakt wordt is nog een verrassing. Tijdens de creatieve workshop gaan de kinderen een huisje maken van ijsstokjes en dit versieren met diverse materialen. Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen met de sportclub of een spelletje spelen aan de spelletjestafel.  Rond 15.45 uur verzamelen alle kinderen zich in de grote zaal. Hier is dan een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo. Na de afsluiting worden de deelnemers nog getrakteerd op een snack gemaakt door de kinderen van de kookworkshop.

Het programma op zondag 23 juni  wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. De entree is gratis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *