23 juni Muzikale kerkdienst

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 23 juni een muzikale kerkdienst voor alle leeftijden. De viering vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam.

Op zondag 23 juni gaat om 9.45 uur de deur open. Deze zondag staat de dienst in het teken van lofprijs en aanbidding. We zullen met elkaar liederen zingen en luisteren naar muziek. Het muziekteam bestaat deze dag uit: Noa Hartog op piano, Daan Jans op gitaar en Oscar Wellner percussie. Gert Jan en Annabeth van Bijnen zullen de zang verzorgen. Voor de kinderen zijn er instrumentjes zodat ze met de band mee kunnen spelen.  Ook zal er een kindermoment zijn en een kort woord over aanbidding. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van Koffie, thee, limonade en iets lekkers..

De kerkdienst op zondag 23 juni wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 10.00 uur en om ongeveer 12.00 uur is het afgelopen. De viering is  gratis toegankelijk en aanmelden is niet noodzakelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *