Kerkdienst en Barbecue

Elke tweede en vierde zondag van de maand (m.u.v. de zomervakantie) organiseren wij een kerkdienst in het speellokaal van CBS Het Baken. In deze dienst zijn mensen met verschillende christelijke achtergronden welkom om samen het christelijke geloof te beleven.

Deze zondag spreekt: René Jans

Om 10.00 uur beginnen we de dienst gezamenlijk met muziek en zang. Daarna gaan de peuters en kinderen t/m groep 8 van de basisschool naar hun eigen lokaal. Hier leren ze op een passend niveau de verhalen uit de Bijbel beter kennen. De tieners en volwassenen lezen samen uit de bijbel en worden onderwezen en bemoedigd door een preek.

Na de dienst is iedereen welkom om na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade.

Omdat dit de laatste kerkdienst is van dit seizoen is iedereen uitgenodigd om te blijven barbecueën. We doen dit in de vorm van een putluck. Dit is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer iets mee brengt. Op dit moment bestaat het menu uit:

(stok) Brood, huzarensalade, kip/lam saté, braadworsten, hamburgers, kipkluifjes, boterkoek en kroepoek. Kerk in Westerwatering zorgt voor de drankjes.

I.v.m. de voorbereidingen stellen wij het op prijs als u zich van te voren aanmeld voor de barbecue. Dit kan door een mail te sturen naar kerkinwesterwatering@gmail.com We vernemen dan ook graag welk gerecht u mee zult brengen.

Wilt u niet bij de barbecue blijven schroom dan niet om wel naar de kerkdienst te komen. We zullen zoals gebruikelijk na de dienst eerst na praten onder het genot van koffie, thee en limonade.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *