Kidzark 27 mei 2018

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 27 mei weer Kidzark. KIDZARK is een gratis, creatief  programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam

 

Om 15.00 uur gaat de deur open en kunnen de kinderen zich registreren. Deze maand is het thema: De vijf wijze en vijf dwaze maagden. Rond dit thema is zijn er diverse activiteiten te doen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen ijsjes bereiden voor de hele groep. Ook kunnen d ekinderen ene vlieger maken tijdens de creatieve workshop. Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen met de sportclub. Rond 16.00 uur verzamelen alle kinderen zich in de grote zaal. Hier is dan een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo. Na de afsluiting worden de deelnemers nog getrakteerd op een snack gemaakt door de kinderen van de kookworkshop.

 

Het programma op zondag 27 mei wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. De entree is gratis.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *