Kidzark kerstdiner

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 16 december 2018 weer Kidzark. KIDZARK is een gratis, creatief  programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het vindt plaats in het speellokaal van CBS Het Baken te Zaandam. Deze maand is er een speciale editie. We gaan met elkaar een kerstdiner bereiden en tijdens het programma opeten.

Op zondag 16 december gaat om 15.00 uur de deur open en kunnen de kinderen zich registreren. Deze maand is het thema: Help, Hij ligt in een voerbak!  Rond dit thema is zijn er diverse activiteiten te doen. Bij de kookworkshop gaan de kinderen het diner voorbereiden. Wat er deze maand gemaakt wordt is nog een verrassing. Tijdens de creatieve workshop gaan de kinderen tafelversiering maken.  Natuurlijk kunnen de kinderen ook meedoen met de sportclub of een spelletje spelen aan de spelletjestafel.  Rond 15.45 uur verzamelen alle kinderen zich in de grote zaal aan de gezellig gedekte tafels. Hier is dan een gezamenlijk programma met muziek, verhalen, spelletjes en Mo en Jo. Tussen de onderdelen door worden de snacks geserveerd.

Het programma op zondag 16 december wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. De entree is gratis. Voor meer informatie  kunt u kijken op www.kerkinwesterwatering.nl of mailen naar kerkinwesterwatering@gmail.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *