Kidzark KinderKERMIS

Kerk in Westerwatering organiseert op zondag 24 juni de laatste Kidzark van dit seizoen. KIDZARK is een gratis, creatief  programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Het vindt plaats in het speellokaal van de Zaanse CBS Het Baken.

Deze maand is er een SPECIAL EDITION namelijk de Kidzark Kinderkermis. Er zijn spelletjes, suikerspinnen en heel veel leuke prijsjes te winnen. Als het weer het toe laat is er op het schoolplein een groot springkussen. Om 15.00 uur gaat de deur open en zijn alle kinderen welkom. Elk kind krijgt gratis kaartjes om aan de spelletjes mee te kunnen doen. Bij de spelletjes zijn punten te winnen die aan het einde van de middag ingeleverd kunnen worden voor leuke prijsjes of snacks. Ook krijgen alle kinderen 1 waardebon voor een versnapering en is er gratis limonade en water te verkrijgen. Voor ouders en begeleiders staat de koffie en thee klaar.

Het programma op zondag 24 juni wordt georganiseerd in het speellokaal van CBS Het Baken aan de P.A. van Meverstraat 9-11 te Zaandam, Westerwatering. De aanvang is 15.00 uur en om 17.00 uur is het afgelopen. Voor meer informatie kunt mailen naar kerkinwesterwatering@gmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *